HINNASTO (ALV 0%)
  Hinnaston tuotteita voitte tilata Comeiran verkkokaupasta.

Jos haluatte lisätietoa tuotteistamme niin ottakaa yhteyttä Comeiran myyntipalveluun.

BillMate Laskutusohjelman hinnat

Lite-version hinta on 75 EUR ja Pro-version hinta on 195 EUR. 14 vuorokautta asennuksen jälkeen ohjelman käytön jatkaminen edellyttää lisenssiavaimen syöttämistä järjestelmään. Ohjelmasta voi tulostaa lisenssimaksun ja maksamisen jälkeen saatte Comeiran asiakaspalvelusta ohjelman käyttöön oikeuttavan lisenssiavaimen.

Lisenssiavaimen syöttämisen jälkeen voitte jatkaa ohjelman käyttöä koneellanne ilman kustannuksia (kk-maksuja tms.) Suosittelemme kuitenkin siirtymistä pilvipalveluun jolloin saatte ohjelmistoonne myös ylläpitotuen sekä versiopäivitykset. Kts. pilvipalvelun tiedot alla.

BillMate pilvipalveluna (SaaS, Software as a Service malli)

Pilvipalvelussa ohjelmisto sijaitsee palvelimellamme ja käyttö tapahtuu verkon ylitse ainoastaan työpöydällä olevaa pikakuvaketta klikkaamalla. Pilvipalveluratkaisussamme tulostukset toimivat käyttäjän paikalliselle tulostimelle ja tiedostojen luvut / tallennukset hoituvat käyttäjän omalta kovalevyltä.

BillMate pilvipalvelun käytön aloittamista varten tulee hankkia tarvittava määrä BillMate lisenssejä ja pilvipalvelusta veloitetaan kuukausittainen käyttäjäkohtainen maksu joka on 19 eur/käyttäjä.

BillMate -ohjelmiston käyttö pilvipalveluna on huoletonta koska tällöin käytössänne on jatkuvasti ajantasalla olevat järjestelmät ajasta ja paikasta riippumatta. Pilvipalvelun hinta sisältääkin järjestelmäylläpidon lisäksi myös ohjelmistopäivitykset, käyttäjätuen ja varmuuskopiointipalvelun.

BillMate WebShop Pro

BillMate WebShop Pro on täydellinen verkkokaupparatkaisu joka toimii reaaliaikaisesti samassa tietokannassa BillMate Laskutusjärjestelmän kanssa. WebShop Pron aloitusmaksu on 95 EUR joka pitää sisällään seuraavat toimet:

- Verkkokaupan asentaminen Comeiran palvelimelle
- Verkkokaupan kytkeminen asiakkaan tietokantaan

BillMate WebShop Pron ylläpitomaksu on 19 EUR/kk.

Huom! Verkkokauppaan on rakennettu valmiiksi rajapinnat Paytrail ja Everyday verkkomaksuja varten. Verkkomaksujen käyttöönotto on WebShop Pro:ssa helppoa mutta edellyttää sopimuksen tekemistä palveluntarjoajan kanssa. Paytrail on maksullinen ja Everyday on ilmainen maksupalvelu.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään jos haluatte lisätietoja.

Muovikorttitulosteet

Comeira Oy:n kautta on mahdollista hankkia myös oma muovikorttitulostin. Tällöin voitte tulostaa muoviset asiakas-/etukortit suoraan BillMate Laskutusohjelmasta. Verkkokaupastamme voitte valita teidän käyttöönne sopivan muovikorttitulostimen: Comeiran myymät muovikorttitulostimet.

Tuntihinta

Tuntihintamme on 75 EUR. Tuntihintaa sovelletaan esim. asiakkaiden erikseen tilaamissa ohjelmistomuutoksissa ja koulutuksissa.

Hintoihin lisätään alv 24%.

- © Copyright Comeira -
Suomeksi in English på Svenska